Las Vegas Grand Prix opent...trouwkapel 

Het circus van Las Vegas is nu pas echt compleet. De organisatie heeft de paddock namelijk voorzien van een echte Las Vegas trouwkapel.

Las Vegas Grand Prix opent...trouwkapel 

De race in Las Vegas ligt op koers om een nieuw record te breken in de Formule 1. Helaas is dat het record voor zoveel mogelijk plaatsvervangende schaamte binnen een Grand Prix weekend.

Het evenement lijkt namelijk alles uit de kast te halen om het ongemakkelijk Amerikaanse showgehalte van Miami te overtreffen. Zo keren de verschrikkelijke rijdersintroducties terug, is er een sterke nadruk op alle, shows, concerten en aanwezige celebs en vrijwel geen aandacht voor de sport op zichzelf.

Missende puzzelstukje

Naast maffia-praktijken, overdadige shows en extreme prijzen miste er echter nog iets aan de Grand Prix van Las Vegas. De organisatie onder directe leiding van Liberty Media heeft daar echter verandering in gebracht. Je kunt je nu na een sloot alcohol en verloren spelletjes black jack namelijk laten trouwen in een speciale kapel in de paddock.

Laatste toevoeging?

Het is niet bekend of de kapel ook echt bevolkt zal gaan worden door een bar slechte Elvis-imitator. Vegas kennende zal er echter hoe dan ook gebruik van gemaakt worden. Het is te hopen dat het hier voorlopig bij blijft. Liberty zal het waarschijnlijk echter moeilijk vinden om een rem te vinden.

Formule 1
  • F1 Las Vegas Grand Prix