Horner in gesprek met Verstappen's manager om situatie te sussen 

Na het vurige commentaar van Jos is de Red Bull-chef in conclaaf gegaan met Raymond Vermeulen, manager van Max. In de aanwezigheid van andere RBR-kopstukken werd een poging gedaan de situatie uit te praten.

Horner in gesprek met Verstappen's manager om situatie te sussen 

Na een - naast de baan - bijzonder rommelige seizoensstart lijkt Red Bull de boel eindelijk weer aan elkaar te plakken. Tijdens het openingsweekend in Bahrein werd de affaire rond Christian Horner nog eens opgestookt door hevig commentaar van Jos Verstappen via Daily Mail en De Telegraaf.

Verstappen senior stelde dat de situatie onder Horner onhoudbaar geworden was en het team op klappen stond. Horner zou volgens The Boss niet het slachtoffer moeten spelen, maar zijn spullen moeten pakken. Vervolgens ging hij doodleuk in gesprek met Mercedes-man Toto Wolff in de paddock. Zijn acties leverden een storm aan geruchten, speculatie en slechte PR op.

Meeting in Dubai

In de aanloop naar de Grand Prix van Saoedi Arabië probeert de Red Bull top de schade te herstellen. Om die reden reisde Christian Horner met een delegatie topmannen af naar Dubai om Raymond Vermeulen te ontmoeten.

De manager van Max werd kennelijk gezien als een neutraler en stabieler aanspreekpunt dan Max of Jos. Volgens The Guardian verliepen de gesprekken positief.

Géén garantie

Raymond Vermeulen en de Verstappens vieren Max derde titel, Qatar 2023.

Na het gesprek in Dubai lijkt de zaak tussen Horner en het Verstappen-kamp voorlopig uitgepraat. De afwezigheid van Jos zorgt er echter voor dat er geen garantie is dat ook hij mee zal spelen. De boude uitspraken die de 51-jarige rallyrijder via de roddelpers naar buiten gebracht heeft maken hem nog altijd een onberekenbare factor. Gezien de chaos van de afgelopen tijd zou de affaire dus zomaar nog een staartje kunnen krijgen.

Formule 1
  • Red Bull Content Pool