Verkoopcijfers Volkswagen bewijzen dat Chinezen slechte mensen zijn

Politici en milieufreaks: door dieselgate is Volkswagen verantwoordelijk voor ernstige milieuschade en uw voortijdige dood. Chinezen: kapotmooi, we gaan als een gek Volkswagens kopen!

Als we milieufreaks horen over Volkswagen, zou het ons niets verbazen als het bedrijf stiekem een voortzetting van IG Farben is. De uitstoot van diesels in de Volkswagen Group is verschrikkelijk; mens en milieu gaan helemaal naar de [hier een lastig te genezen ziekte]. 

De Volkswagen Group presenteerde vandaag de verkoopcijfers van januari. De verkopen in Europa dipten met 3,1 procent, in de VS ging VW voor vijftien procent in de min en de cijfers over recessielijders Rusland en Brazilië zijn gewoon een slachthuis. Maar ja, dan China, de grootste markt van de Volkswagen Group: hoppa, vijftien procent erbij wat januari de beste maand ooit voor Volkswagenverkopen in China maakt. Die sprong maakt alle andere verliezen goed en de Volkswagen Group groeit weer.

Dus. Leek het net zo goed te gaan met de antibrandstoflobby, doen de Chinezen het vernietigende werk weer teniet. Wij dagen alle milieufreaks uit om campagne te voeren tegen die verschrikkelijke Chinezen. Het zijn gewoon slechte mensen omdat ze een autofabrikant belonen die voor gezondheid is wat kryptonite voor Superman is. Kom op, samen tegen de Chinezen! Wij zijn even windmolens in La Mancha schilderen.