De nieuwe Corvette Grand Sport: vulgair en fantastisch

Houdt u van sportieve details, maar houdt u vooral van de borsten van uw nichtje? Dan is dit voor u: een bonk blauwe accenten met meegeleverde Chevrolet Corvette.

We kunnen heel flauw doen over het ietwat inbred-karakter van de Chevy Corvette, maar dat is exact hetzelfde als je neus ophalen voor McDonald's. Niemand vindt dat echt vies - het kan je smaak niet zijn - maar erover praten alsof het eten er gelijk staat aan de inhoud van een Venezolaans riool, is snobisme. Alleen al daarom zijn we fan van deze heerlijke brute Amerikaan. Alleen al om z'n dikke reet aan de pinkje-omhoog-drinkende Porsche-fanaten te laten zien.

Ja, hij ziet eruit alsof een holbewoner dacht: godverdomme, een bijgeslepen steen is effectiever dan een stomp exemplaar. Maar deze steen heeft in 2017 wel magnetische ophanging en trekt 460 pk uit een ongeblazen V8. Heerlak!

We vragen ons af of je een Grand Sport in Nederland kunt rijden. Afgezien van jaloeziebelastingen, is-ie ietwat opvallend (en waarschijnlijk te breed) voor onze straten. Maar soit, dat geldt ook voor het decolleté van Dolly Parton - die deze Chevy zeker heeft besteld - en daar kijken we ook allemaal naar. Nu we erover nadenken: een bindend koopadvies voor deze auto. Er kan niet genoeg tegenwicht aan vertrutting, milieufascisme en antimasculinisme bestaan. Daarom: koop deze wagen, lease 'm, huur 'm, steel 'm. Verkoop je kinderen voor medische experimenten of prostitueer desnoods je nichtje.