Triest, triester, vouwwagen met accupack achter uw elektrische auto

Heeft u al een unisex windjack, heeft uw vrouw dezelfde, gaat u elk jaar naar de Dordogne, maar bent u ook een idealist die plastic tassen recyclet, huisvlijt bejubelt en regenwater opvangt? Dan hebben wij de ultieme accessoire voor u gevonden.

En ja, dat is dus een vouwwagen-achtig apparaat dat u achter de elektrische auto hangt. Principes hebben en ostentatief milieubewust zijn, veroordelen u niet langer tot de actieradius van een 89-jarige vrouw met een gebroken heup en doorligplekken. Veurwaer neen! De EP Tender (die hier schittert in het saaiste productpromofilmpje sinds de mottenbal) wist een elektrische Renault bijna zeshonderd kilometer puur, onvervalst en fluisterstil rijgenoegen te bieden.

Goed. Er zullen ook in Nederland ongetwijfeld mensen zijn die walgen van nieuwe kleren, maar helemaal gek worden van zelfgemaakte appelmoes en de tranen nog voelen opwellen als ze terugdenken aan de dag dat ze hun eerste zonnepaneeltje kregen. Ja, die mensen heb je, want helaas is dit een vrij land. Dit zijn de mensen die de EP Tender kopen en daarna wekenlang zichzelf betasten bij de gedachte zoveel goed te doen.

Met deze mensen maken wij hier en nu even een afspraak: je houd je mond. Wij willen evenveel horen over je batterij-aanhangsel als over je seksleven en je postzegelverzameling. Anders rijden we er overheen met een of ander V12-monster. Helder? Mooi, dan begrijpen we elkaar.