Dit zijn de populairste gebruikte bedrijfswagens van dit moment

Op zoek naar een betrouwbare jong gebruikte bedrijfswagen, maar heb je nog geen idee welke bus je moet kiezen? Om je op weg te helpen in jouw zoektocht naar de ideale bus, hebben we binnen de drie categorieën (klein, middelgroot, groot) de populairste bedrijfswagens van dit moment voor je op een rij gezet.

Coverimage bedrijfswagens

Klein, maar fijn

Rij je vaak in een drukke stad en neem je voor je werk een beperkt aantal spullen mee? Of moet je pakketjes afleveren in smalle straatjes? Dan is een wendbare, kleine bedrijfswagen de beste keuze. Binnen deze categorie is de Volkswagen Caddy de populairste bus. Deze heeft verrassend veel laadruimte voor zijn compacte omvang. Naast de wendbaarheid spelen ook de betrouwbaarheid en relatief lage onderhoudskosten van de Volkswagen een rol in de populariteit van de bus.

Middelgroot: het beste van twee werelden

Moet je een robuustere bedrijfswagen hebben met meer laadcapaciteit, maar wil je toch wendbaar blijven? Kies dan een middelgrote bedrijfswagen. Deze zijn hoger, langer en groter dan de kleine bussen, maar niet zo log als grote bedrijfswagens. Ze combineren in feite het beste van twee werelden. Binnen dit segment is de Volkswagen Transporter erg populair, wederom vanwege de betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Daarnaast kiezen veel mensen voor de Opel Vivaro.

Genoeg ruimte voor een berg spullen

Ga je vrijwel dagelijks met een berg spullen op pad? Of vervoer je grote ladingen? Dan is een grote bedrijfswagen de juiste keuze. In vergelijking met de kleinere bussen hoef je met een grote bus nooit bang te zijn dat je ruimte tekort en tegelijkertijd ben je een stuk wendbaarder dan als je kiest voor een (kleine) vrachtwagen. Binnen deze klasse is de Mercedes-Benz Sprinter een populaire bedrijfswagen. Deze hebben een krachtige motor en bieden in de cabine veel comfort, waardoor ze je een prettige rijervaring geven. Ook Iveco Daily’s worden veel verkocht binnen dit segment.

Dutch Vans: de plek voor tweedehands bedrijfswagens

Als je op zoek bent naar een (jong) gebruikte bedrijfswagen, dan moet je bij Dutch Vans in Barneveld zijn. Daar vind je altijd honderden occasions, van klein tot groot, die ze zelf op voorraad hebben. Daardoor zijn alle bussen direct leverbaar. Alle bedrijfswagens zijn van dealer kwaliteit, maar je betaalt een groothandelsprijs. Neem online eens een kijkje in het actuele aanbod of ga langs. Dutch Vans is pal naast de A1 gelegen, centraal in het land. Daardoor zijn ze vanuit heel Nederland uitstekend bereikbaar.