Two girls, one car

De correcte Latijnse term voor bovenstaande foto is 'Schadenfreude', wat zich in het Nederlands laat vertalen als 'TROLOLOL'. Twee vrouwen, een man, een affaire en een Range Rover. Voor de deur bij Harrods in Londen.

Het lijken ingrediënten voor een upmarket pornofilm met zowaar iets van een plot, maar de spil is een woedende vrouw. (*Trigger-alert* we kunnen op basis van het bewijs inderdaad niet concluderen dat het inderdaad om een vrouw gaat, misschien was de man wel genderdiffuus en tijdelijk seksueel anders georiënteerd dan zijn mannelijke partner!) *Burp* Gewoon een vrouw dus. 

Zij verluchtte de Range Rover Revere - joh, zou iemand met zo'n auto vreemdgaan?! Nou jaaaa! - met een aardige paint job. In willekeurige volgorde kunnen wij de volgende descripties en optatieven onderscheiden: 'Cheater', 'Hope she was worth it' en 'It's over'. Vooral de hoop dat meneer een fijn neukertje aan de haak had geslagen, vinden wij buitengewoon wellevend.

Helaas begint de schitterende actie nu al uit de hand te lopen. Kwaliteitsmedium The Sun wist een styliste te citeren die de legendarische woorden sprak 'She's brilliant. An inspiration to all women everywhere!'. Want vrouwen zijn zulke dociele kneuzen dat ze allemaal een een voorbeeld kunnen nemen aan een bazenactie van een gestuurde ex? Dat is toch een beetje als zeggen 'vrouw doet wat leuks met haar leven: een inspiratie voor alle vrouwen ooit evah!1!!'. 

Enfin, wij raden meer van deze vergeldingsacties aan. Vooral omdat de verf wel te verwijderen is en wij vrouwen een stem willen geven in deze wrede wereld.