LIVE. Max Verstappen legt Formule 1 uit aan Pauw

Nu Nederland zijn hoofd richting de edele autosport heeft gedraaid is in tv-land het jachtseizoen op Max officieel geopend. Iedereen wil die 18-jarige knul, die volwassen mannen zondag natte ogen bezorgde, immers voor de camera.

Dat begon deze week bij dat halftamme sportprogramma van Van Gelder op Ziggo, vanavond gevolgd door de highbrow van NPO1. Een uur lang louter Max Verstappen bij de publieken. Gegarandeerd zonder tussenkomst van Peter R. de Vries of andere talkshowhoofden uit de Talent Kitchen-rolodex. TEASER! We hebben geen idee of het interessant of juist heel awkward wordt, maar als je een uur zendtijd met de golden boy van de Formule 1 krijgt, dan moét je daar wat van kunnen maken lijkt ons. Dus hup, energiedrankblikje erbij en om 23:00 uur overstappen naar NED33.

Om de tijd te doden: hieronder de overwinning van Max Verstappen in 14 foto's. Geschoten door Red Bulls huisfotograaf Vladimir Rys.

Update. Max liet zien hoe je als gevierd sportman een extended interview geeft. En Pauw maakte er een prima 'F1 voor Dummies' van. Terugkijklink HIER.

Bonus. Onboard meerijden in de laatste ronde van Max.