Fuck, zelfs guns helpen niet meer bij Russische road rage

Ah Rusland. Die eindeloze toendra waar heerlijke eenpansgerechten worden gegeten en waar schone vrouwen vandaan komen. Rusland, land van poëzie en virtuoze klassieke muziek. Oh ja, land van ongemanierde mensen en road rage.

Onderstaande rwina is eens niét gefilmd vanaf een dashboard, maar gewoon met een surveillancecamera in een lantaarnpaal. Het zou kunnen zijn dat we vandaag het toppunt van de verkeersruzie hebben gezien en dat na nu alles alleen nog maar minder kan worden. Dat zou betekenen dat vandaag een zeer belangrijke dag is. Deze video is zo epic in zijn ongelooflijkheid dat hij bijna niet te beschrijven is. Bijna niet te beschrijven? Het is met geen pen te beschrijven, maar hier volgt toch een kleine poging: het is volstrekt onduidelijk wie er nou ruzie heeft met wie en waarom de boosmeneer boos is. Daarnaast is er een pistoolmeneer die mis schiet en duidelijk niet van plan is om mensen dood te schieten. Waarom heeft hij dan een pistool? Daarna komen er nog meer mensen en gaat de Hyundai van de pistoolmeneer steeds stukker. KIJK:

Behalve een les voor de eenvoudige Ruslandtoerist heeft deze video ook een leermomentje voor de wapenlobby: zie je nou wel dat je niet alles met een pistool kunt oplossen?! Hoe dan ook, deze video is de overtreffende trap van bizarre ruzievideo, met als onschuldig slachtoffer een onschuldige Hyundai.