Zo wordt u ongetwijfeld de grootste eikel op de weg

Wat zijn de grootste aso's op de weg, wie denkt dat het gaspedaal een agressieknop is en wie heeft een BMW? Doe de cursus en leer zoveel idioot weggedrag dat zelfs de petjesjugend zich afvraagt of het ook iets minder misantropisch kan.

Welke auto's worden het vaakst gereden door mensen met karakterebola? Iedere rondvraag zal slechts twee merken opleveren: BMW en Audi. In het langlopende dispuut welk merk de kutste klanten heeft, scoren zij traditiegetrouw angstaanjagend hoog. Zoals bekend zwengelde Jeremy Clarkson deze discussie aan door BMW-rijders jarenlang te framen als vriendloze aso's met de wellevendheid van een kapmesmoordenaar. Later waren de beroepseikels naar zijn mening overgestapt van BMW naar Audi. Wij kiezen geen winnaar der verliezers, maar delen wel de mening dat de enige echte strijd tussen BMW en Audi gaat. 

Wie nu denkt: goh, ik graai als een regionale VVD'er en mijn medemenselijkheid is zo oprecht als die van de plaatselijke PvdA'er, daar wil ik mijn rijstijl op aanpassen: GREAT NEWS! Er is namelijk een schitterende tutorial gemaakt voor iedereen die babyboomermoraal wil uitdrukken via het medium der automobiel. Kijk, leer en lach uw longen eruit.