Een Chinees, een vrouw en een Range Rover komen een Jaguar tegen

Wetenschappers hebben jaren geleden eens een Chinese vrouw gekweekt met extra veel irrationalium en haar een Range Rover Evoque gegeven. Wie dit filmpje kan kijken zonder moordneigingen moet ontwikkelingshulp gaan doen.

Weet u wat ons kryptonite is? Dat een of ander lid van het grauw auto's pijn doet. Wat Idéfix met bomen heeft, hebben wij met gewonde en gevallen auto's. Alleen houden we het niet bij huilen. Wij gaan Liam Neeson: will find, will kill. Dus als we deze Chinese vrouw, ongetwijfeld van het type Louis Vuitton-tas en Hèrmes-sjaaltje, ooit voor onze auto komt, vermoorden we alle onschuld. De agent zal later horen dat we oepsiepoepsie dachten dat de rem rechts zat. 

Mevrouw claimde dat de parkeerplaats van haar was. De Jaguar XF stond daar als een aso geparkeerd - geen ontkennen aan - en de vrouw moest en zou helemaal vrouw gaan. Ze beukte de arme Jaguar aan de kant. De mensenmassa eromheen was gepeupel van de weerzinwekkende soort die in vroeger dagen een heksenverbranding als dagje uit beschouwde. Niemand houdt de aglessieve tlut tegen. 

Dus zien we een totaal schuldeloze Jaguar gewond raken. Wij hopen dat hij het overleefd heeft en het inmiddels goed maakt. Mocht u alle opwinding over een stel auto's - vergeet ook niet dat de Evoque is beschadigd! - onzin vinden, dan kunt u hier lid worden van GroenLinks en vindt u hier hoe u kunt deelnemen aan de Nuit debout. Vrije Westerlingen geven namelijk wel om eigendom. En compassie.

(Oh en zet dat kutgeluid uit. Tuig mag ook filmen, dat hebben we ooit toegestaan.)