Een Lamborghini huren, you're doing it wrong

Dit artikel is een soort van hart onder de riem voor Max Verstappen, want er zijn dus mensen die zelfs met vierwielaandrijving hun auto in de regen kapotrijden. Neem deze figuur in een Lamborghini Gallardo.

Volgens de beschrijvingen was deze hoop verbrand schroot ooit een Lamborghini Gallardo van het oranje soort. Hoewel de Italiaanse stieren en paarden de neiging hebben om spontaan in de fik te vliegen, heeft deze auto wat externe hulp gekregen. Van een incompetente bestuurder. Laten we in ieder geval maar aannemen dat de nattigheid die je op de foto ziet afkomstig is van de regen. Regen en supercar is voor veel mensen een niet zo goede combinatie.

Zeker voor Noord-Amerikanen niet. Zit je in een auto met een flappy-paddle-gearbox dan kun je net doen alsof je - zoals een Europeaan - zelf kunt schakelen. Maar dan moet je het natuurlijk wel goed doen. Om je auto op een recht stuk weg te laten crashen en burnen moet je wat extra-onhandige dingen doen. Bijvoorbeeld plotseling terugschakelen terwijl je geen gordel om hebt, je schiet dan naar voren op het gaspedaal, waardoor je ineens keihard gasgeeft. Instant ellende volgt. Zoals we hier ook zien bij dit gevalletje op de Sea to Sky Highway in Canada.

Ongetwijfeld heeft de onfortuinlijke huurder van deze Lambo een andere verklaring, maar het komt meestal gewoon neer op: don't be gentle, it's a rental.