VIDEO. Jeep wint Super Bowl voor autoreclames

Vannacht was het weer tijd voor de Super Bowl in Amerika, zeg maar de KNVB-beker voor voetbal gecombineerd met rugby, maar dan oninteressant. Het spel is zo saai dat iedereen uitkijkt naar de reclames en de show in de pauze. Dit waren de autoreclames

Super Ball

Doorgaans staan we klaar voor alle sportevenementen, of het nou darts, bowls, rally, tennis, of Formule 1 en Formule E is, maar American Football is echt niet te volgen. Kennelijk vinden Amerikanen het ook, want zij kijken voornamelijk voor de reclames naar het spel. Dat komt goed uit, want op een of andere manier hebben ze het voor elkaar gekregen dat de bal nooit langer dan een minuut over het veld vliegt voordat er dood moment volgt. Daarin schakelt de Amerikaanse televisie naar een reclame en dus heeft iedereen een speciale commercial voor de Super Bowl ontwikkeld.

Aangezien u vast niet zit te wachten op de verkiezingscampagne van Michael Bloomberg en de nieuwe smaak van Bud Light en Cheetos, hebben we hier alleen de autocommercials voor u op een rij. Vooral de reclame van Jeep gaf bij ons reden voor een glimlach, dus die ziet u hier bovenaan in het overzicht.