VIDEO. Nicky Romero misbruikt weg in dikke Mercedes

Oh oh oh Dafne, wat wat doe je Nicky toch aan? 'Ik was een beetje in een rush, want mijn vriendin moest haar telefoon hebben.' Terwijl Nicky volgas naar Papendal blèrde had hij helaas voor hem een onopvallende escorte met bonnenschrijvers.

Plaatjesdraaier Nicky Romero mag zich in de handjes knijpen dat de boetes in Nederland niet gerelateerd worden aan je inkomen. Dan was hij vast niet weggekomen met 480 euro boete (en 18 euro administratiekosten) voor te hard rijden en rechts inhalen, want dat ga je in onderstaande video zien.

Het is mooi om te horen hoe de agenten onder de indruk zijn van de witte Mercedes AMG GT S van Nicky Romero, en daardoor krijgen we perfecte externe testnotities te horen van de heren in blauw. 'Kijk nou, die ledjes, mooi hoor. Allemaal ledjes.' De mannen geven ook schitterend commentaar op het rijgedrag van Nicky. 'Hè, doe nou niet, joh.'

De klassieke roffel van de AMG V8 wordt ook nog even besproken door de testers. En inderdaad, de 510 paarden zijn niet bepaald op hun mondje gevallen: 'Je hoort hem brullen dat ding.' Helaas voor ons probeert diskjockey Nicky de nul naar honderdsprint niet uit, dus zijn we geen getuige van de 3,8 seconden die Mercedes opgeeft voor dat stukje trappen.

Uiteindelijk komt hij met een nogal laffe smoes om wat minder sociaal gebruik te maken van de weg, hij moest de telefoon van zijn vriendin snel naar haar toe brengen. Nee, Nicky, je wilde gewoon lekker hard rijden met je nogal brute bak, zouden wij ook doen. Maar als Dafne Schippers onze vriendin was, zouden we wellicht ook plaatsnemen onder de plak en braaf telefoontjes gaan brengen.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ecf0f5f7b220', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });