LIVE. De Grand Prix van Canada 2016

Over een uur doven de lichten op het circuit Gilles Villeneuve. Max start vanaf de vijfde stek, achter de Mercedes-boys, Vettel, en Ricciardo. En..het is al de hele ochtend nat in Montreal. Over een uurtje ook? Maak het LIVE mee.

Volgens de weerdiensten is er vanmiddag (lokale tijd) 80% kans op neerslag. En Verstappen en regen, dat combineert doorgaans goed, alleen de vorige keer in Monaco wat minder. Gelukkig heeft Max twee weken de tijd gehad zijn hoofd leeg te maken, en het circuit lijkt hem te liggen: al het hele weekend zit Max vooraan. Het enige dat 'ie nu moet doen is het koppie koel houden en uit die vermaledijde Wall of Champions blijven. We zijn overtuigd dat onze landgenoot weer lekker gaat vlammen!

Zoals gewoonlijk zitten de Autobahn-twittersoldaten weer BOVENOP de actie, laat dus vooral deze pagina in uw tabs openstaan als tweede scherm. Wie geen Ziggo of andere mogeljkheid heeft te kijken, die kan zijn geluk beproeven via deze, deze, misschien deze, danwel die streamingsite. Good luck, buddy!