KOPEN. Ferrari 458 Spider met lichte gebruikssporen

Deze Ferrari 458 Spider is uitgebreid getest en daarom nu te koop. Heeft niet altijd in een garage gestaan. ZGAN, met enkele krasjes op het linkvoorspatbord.

Ken je dat verhaal nog van die bruidegom die een Ferrari huurde om zijn trouwpartijtje mee op te leuken? Ja hè, die kopte uiteindelijk een boompje. Had geregend en dan moet je dus de manettino zo ver mogelijk naar links laten staan. Op de plaatjes staat hij dat ook wel ongeveer, maar dat zal later gebeurd zijn. Hoe dan ook, moet je je eigen voet op standje fluweel laten staan. 

Doe je dat niet, dan gebeurt er dus wat je op de onderstaande plaatjes en het bonusfilmpje kunt zien. Boem is ho. Krak is au. Een van de fijne extra's van het aanschaffen van deze ingedeukte Ferrari is dat je zeker weet dat je geen kapotte Takata-airbags hebt. Ten eerste zijn deze getest, en ze bleken te werken. Ten tweede moet je als nieuwe eigenaar splinternieuwe plofzakken inbouwen omdat die theezakjes die nu uit het dashboard en stuur hangen geen porem zijn.

Haast je dus naar de oud-carbonhandelaar met €134k op zak en je mag je eigenaar noemen van een ingereden Ferrari.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6a974a801e1', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });