BBC wil geen nieuwe Top Gear presentator

Tiff Needell, Barack Obama, Jerry Seinfeld en Nigel Farage moeten op zoek naar een andere vacature, want bij Top Gear is er geen.

Het heeft Chris Evans een heel seizoen gekost om tot de conclusie te komen dat hij een radiopresentator is en geen TV-host. Man, wat werden we gek van zijn gekrijs en zijn verkapte sneren naar Jeremy Clarkson. Gelukkig kondigde hij gisteren aan dat het genoeg was en dat hij het team veel succes wilde wensen in de toekomst.

De BBC maakt bekend dat ze het team verder onveranderd willen laten. Wat ook meteen betekent dat de mediawijzen van the Beeb hebben besloten om geen nieuwe Chris Evans te gaan zoeken. Met de dalende kijkcijfers kunnen ze lekker besparen door geen nieuwe presentator aan te stellen. Matt LeBlanc zal ongetwijfeld wat meer in de aandacht komen te staan in het volgende seizoen en misschien mogen Chris Harris en Rory Reid ook wat vaker naar de studio komen om leuke dingen te zeggen. Spannend, slechter dan het nu ging kan bijna niet, maar we kijken toch vooral uit naar wat de drie vorige presentatoren van hun the Grand Tour gaan maken.