Topvermaak! Race verandert in crashfestival

Een race in de Sportsman klasse op een circuit doet je denken aan Engelse heren die elkaar feliciteren met elkaars overwinningen. Op een Nascar circuit werkt dat niet zo, daar gaan de coureurs meteen hillbilly op elkaar.

Ergens in North Carolina ligt het Bowman Gray Circuit. Het is een soort van stadion met daarin een ovaal waarop Nascars rondrijden. Naar eigen zeggen is het circuit een Nascar Legend en zoals je mag verwachten van een legende in de VS, het publiek en de deelnemers zijn er niet al te slim. De coureurs op het Bowman Gray Circuit voor Nascar racen staan in ieder geval niet bekend om hun intellect, de bijnaam van het circuit is niet voor niks The Madhouse. Robbie Brewer en John Holloman doen die bijnaam wat extra eer aan met hun gedrag. De hillbillies rijden in de sportsman-klasse, wat ongetwijfeld een privateersding is. Vanaf de start ligt Holloman voor, maar hij wordt in de bocht van de baan getikt door Brewer. 

'Gelukkig' weet Holloman in zijn wagen met startnummer 4 de neus weer in de goede richting te krijgen en blijkbaar mag hij daarna volgens de regels zijn plek weer innemen. De teambaas roept over de intercom in ieder geval dat hij weer achter de pacecar moet aansluiten. Dat laatste ziet tegenstander Brewer echter helemaal niet zitten, en hij doet een Max Verstappentje door van zijn lijn af te wijken om hem te blokkeren. Het moment dat de rapen gaar zijn en voor Holloman het teken om te laten merken dat zijn hoofd net zo leeg is als zijn naam aangeeft. Als een dolleman ramt hij een keer of vier tegen de wagen van Brewer, waardoor ook bij hem de stoppen doorslaan.