VIDEO. Road Rage Tokkie-level: extreem

Wodka en auto's zijn geen goede combinatie en daar blijven we op hameren. Deze oostblokkers bewijzen weer eens dat je lief moet doen als je in een auto zit.

Het bewijs is opnieuw geleverd: in een auto moet je je met je eigen zaken bezighouden. Ruziemaken doe je maar in je eigen tijd, maar in ieder geval niet met een andere automobilist. Vooral de uitstappers zijn altijd enorme verliezers: je kunt jezelf wel heel erg stoer vinden met je grote sportschoolspieren, maar tegen een auto begin je gewoon niets. 

Als je als diknekkige oostblokker voor een auto gaat staan dan kun je het krijgen. Sommige lui zijn echter zodanig diknekkig dat ze die info nog niet hebben verwerkt en alsnog proberen om een auto te lijf te gaan. Waar ze alleen geen rekening mee houden is dat er in die andere auto net zo'n dikgenekte pauper (of een Amerikaan) kan zitten. Als dat gebeurt dan gaat de Road Rage Tokkiemeter naar standje extreem. Gelukkig staan er tegenwoordig overal camera's die ervoor zorgen dat we dit soort levenslessen kunnen geven: doe altijd je deur dicht als je ruzie gaat staan te maken op straat. En onthou, de Road Rager ontvangt doorgaans extraveel karma.