Deze ambulance is sneller dan een Ferrari 488

Ja, het is reclame voor Shell. Ja, het stinkt van alle kanten. Maar wat als. Wat als het geen marketing-hoax is? What the hell, in alle gevallen werken we er graag aan mee. Een ambulance versus een Ferrari 488 en de ambulance wint. Hard.

Voor zover wij kunnen nagaan is de ambulance niet voorzien van een atoombom onder motorkap. Noch is de Ferrari gereduceerd tot een Cantaatje met een geil lichaam. We kunnen niet nagaan of ze hetzelfde parcours afleggen, maar wij gaan uit van wel. Om de doodsimpele reden dat alle hoaxes op een dag worden doorgeprikt en het idioot zou zijn om een film te maken op basis van een ongelijke strijd. Dan ben je als marketingafdeling falender dan een dictator met een Dafje.

Het is met auto's zoals met mannelijke accessoires. Het gaat er niet om wat je rijdt, maar om hoe je het gebruikt. Dus als je een ambulancebroeder in een Ferrari 488 stopt en viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel in de ambulance, zijn de resultaten van de orde Wat Er Daarna Gebeurde Zal Je Verbazen. Spoiler: Vettel in staying alive vehicle is een dikke zeven seconden sneller dan de Ferrari. Snelle coureurs zijn snel.