Man wil eiland ruilen tegen Porsche 918 Spyder

Het lijkt een beetje primitief, maar ruilhandel is ook een manier om een Porsche 918 Spyder te bemachtigen. Niet alles is te koop namelijk.

Emilip Cirelli is een makelaar in Florida. Vrij letterlijk: hij verkoopt eilanden in de vrijstaat voor gepensioneerde tandartsen. Daarnaast is hij een verwoed autoverzamelaar, vooral bolides van de Italiaanse persuasie hebben zijn interesse. Maar voor Porsche wil hij een uitzondering maken: hij biedt een eiland ter waarde van één miljoen dollar voor degene die hem een 918 Spyder levert.

Dat is een premie van anderhalf ton, want de auto werd in de VS verkocht voor een kleine 850 duizend dollar. Maar ja, uitverkocht natuurlijk. Nu is iemand die zijn 918 verkoopt natuurlijk ofwel volledig gestoord, ofwel in verschrikkelijke geldnood en heeft de kinderen reeds verkocht voor medische experimenten. Nog gekker is degene die een eilandje  voor de kust van Florida koopt, maar soit. Onduidelijk is om welk schitterend kavel het gaat (misschien deze), maar u kunt zoeken op zijn  louche website.

Gelukkig weet meneer Cirelli dat hij het onmogelijke vraagt. Maar hij is de minste niet en zegt ook een McLaren P1 of een Ferrari LaFerrari te accepteren. Wij wensen hem veel succes met zijn uniek gelegen eiland hetwelke toegang biedt tot de sfeervolle Atlantische Oceaan.