Hoi woestijn, de Lamborghini Urus 6x6 komt je opeten

Stel, je hebt een Mercedes G63 AMG met zes wielen. Wat heb je dan nog meer nodig. Niks, helemaal niks, want de G was in de eerste plaats al nauwelijks noodzakelijk te noemen. Gelukkig wordt er daarom gefantaseerd over een Urus 6x6.

Ok, toegegeven, de fotofuck van Hillary Clinton met het lijf van Tori Black was overtuigender, maar dat mag ons er niet van weerhouden dit schepsel nader te inspecteren. En er is maar één conclusie mogelijk: de Lamborghini Urus 6x6 is niet zo geslaagd als de Mercedes van hetzelfde genus. 

Daar is ook een aanwijsbare reden voor: de Mercedes is vierkanter dan een brutalistisch bouwwerk. Het handige aan al die rechte hoeken is dat een verlenging hier en daar niet zoveel uitmaakt. Je kunt best een paar meter toevoegen aan een zeecontainer zonder dat je de esthetische symfonie die zo'n ding is verneukt. Hoe anders is dat met een zeer uitgesproken ontwerp waarin elke welving snelheid en agressie suggereren. 

Dan moet je dus een aanhanger monteren op de plek waar anders de boodschappen van Louis Vuitton of de dealer geparkeerd werden. Gooi er een nog een paar rolbeugels op en je zit op het niveau Ferrari met een vouwwagen. Moeten we niet willen met zijn allen. Dus bedankt voor de moeite, lieve Photoshopper, maar laat Lamborghini dit niet zien. Voor je het weet, bouwen ze zo'n ding. Oliestaat-clientèle gegarandeerd.