Episch: Fords pickup wordt krachtiger dan Ford GT

Hallo en welkom bij een nieuwe aflevering van Feel The Power. Vandaag brengen we u op basis van goed ingevoerde bronnen het blijde nieuws dat de Ford F-150 Raptor nog beter wordt dan zijn formidabele uiterlijk doet vermoeden.

De Ford F-150 is de geilste pickup in de wereld. Dat is een feit, want Nostradamus zei het al. Belangrijk aan de F-150 is wat voor aandrijflijn erin wordt gegooid. Vroeger hadden we godsalmachtige V8's. Maar de tijden zijn veranderd erecter geworden. Dus verdwijnt ook die V8. De V6 is namelijk onzinnig krachtig, wat bezit ervan noodzaak maakt. In 2017 buigt iedereen voor zes ontploffingskamers. Dan is de nieuwe F-150 Raptor er. 

Volgens de eerdergenoemde bronnen dwingt de Ford F-150 Raptor 450 pk in gewillig wegdek. Dat is meer dan een BMW M3. Truck yeah! En het wordt nog trucker. U koopt die Raptor en krijgt daar gratis bij 691 van Newtons eigens meters. 691! Dat is krachtiger dan een Ford GT, dat is krachtiger dan die lul met die baard met die ring uit die film waarbij we in slaap vielen. 

Komt allemaal uit Fords 3,5 liter V6 met turbo en gratis haat. Fords EcoBoost-serie bestaat uit louter juweeltjes, dat weten we. Zelfs de viercilinders, die even goed bij Ford passen als een Nederlands paspoort bij tuigvloggers, zijn wonderen van kracht, vermogen en souplesse, dat alles in een romig-onverbiddelijke mars. Fords recept van KleinMotor met Turbo is gewoon geweldig. Alleen noemen ze dat EcoBoost. Wij noemen daarom onze volgende borrel ook SJW-feest.

Buiten parkeren op zeikende Millennials, is er echter ook ietwat treurig nieuws. Een V6 die zo krachtig is als Fords EcoBombasticBoost gaat de V8 afslachten. De daddy der pickups zal uiteindelijk niet meer worden aangevuurd door acht paarden der Apocalyps. Het is niet meer nodig, het is gezien, het is niet onopgemerkt gebleven. 

Ronk in vrede. Amen.