Treitervlogger Harry laat autoverzameling zien

Van de garage van Harry Metcalfe kun je best hebberig worden als je geen ontzettend verwend nest bent. Met de nodige Italiaanse en Britse schoonheden is het een erg leuke verzameling, niet gek voor een gewezen autojournalist.

Als de naam Harry Metcalfe je niets zegt, is er geen man overboord, leer je hem nu kennen. Het betekent dat je waarschijnlijk millennial bent en de tijd dat mensen naar een winkel liepen om stukken papier met nieuws erop te kopen niet bewust hebt meegemaakt. Metcalfe maakte namelijk van dat soort stukken glimmend papier: EVO Magazine. Het is nog steeds een van de betere autobladen en ze maken tegenwoordig ook aardige filmpjes.

Harry ging met pensioen en zette zijn garage vol met leuke speeltjes. Jammer van garages is alleen dat ze doorgaans dicht zijn en niemand kan zien wat er allemaal in staat. Maar ook dat soort ongemak wordt opgelost door het internet: Metcalfe maakt video's over zijn autocollectie. Harry's Garage is niet zo'n meesterwerk als Jay Leno's Garage, en ook de collectie is niet zo belachelijk groot als die van de Amerikaan. Desondanks zullen de meeste mensen lichtelijk jaloers raken van de speeltuin van Metcalfe.

Dit is de eerste video die binnen in zijn verzamelgarage wordt gefilmd, maar hij belooft daar de komende winter vaker met een van zijn dinky toys tevoorschijn te komen.