De nieuwe vriendin van Max Verstappen: Roos van der Aa

Linktip van de dag: de 18-jarige Formule 1-coureur heeft na een kortstondige relatie met Joyce Godefridi alweer een nieuwe snoes aan zijn zijde. Tijd voor een grondig foto-overzicht van de nieuwe vriendin van Max Verstappen.

Een tipgever (naam bij de redactie bekend) meldt Autobahn dat Max Verstappen tegenwoordig een setje vormt met de Tilburgse Roos van der Aa. Een lief meisje met een lief beautyblogje. We weten het, de nu volgende info heeft een hoog RTL Boulevard-gehalte, maar in het weekend van 10 en 11 september is ze in Verstappens appartement in Monaco geweest. Als we een blik op het Instagram-account van Roos werpen, zou dat wel eens aardig kunnen kloppen.

Wanneer we verder doorscrollen op haar Insta zien we een foto (mirror) van Roos van der Aa op het Tag Heuer-event in Amsterdam, waar de horlogeboer onlangs een Max-klokje presenteerde. Plot thickens! Daarnaast zouden Max en Roos onlangs zijn gespot aan de dinertafel met Nelson Piquet jr. en diens eega Virgilia Landrain. Toen we Roos aan de lijn kregen en bevroegen over dit heugelijke nieuwsfeit kregen we bevestiging noch ontkenning. Goed, tijd voor foto's, want daar kwam u voor. #GOMAX

Bekijk ook: de GP van Singapore in 12 minuten