VIDEO: bizarre achtervolging drugrunners op ring van Antwerpen

Cocaïne is weer een stukje zeldzamer geworden. Tijdens een zeven minuten durende achtervolging op een stampvolle ring van Antwerpen zit de Vlaamse polizie een drugrunner op de hielen en worden er pakketten coke uit de auto gesmeten. Spann0nd!

Je kan natuurlijk naar Duitse Krimi kijken en horen hoe een man met een veel te grote bril een onderknuppel vertelt dat er een auto gehaald moet worden, maar beter kijk je hoe drugscriminelen helemaal OJ gaan op de ring van Antwerpen. Niet alleen wordt er tot 180 kilometer per uur geslalomd om het andere verkeer, ook krijgen we dat absolute geweldige Vlaams dat in deze context klinkt als een überrustgevende voice-over. 

Rond 2:40 minuut worden er of stapels McDonald's-servetten, of een paar pakken coke naar buiten gegooid. Die werden over een afstand van enkele honderden meters op de snelweg gekwakt uit een witte Peugeot met Frans kenteken. Entertainment!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f9bb44c4e12f', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });