LIVE. De Grand Prix van Brazilië 2016

Max Verstappen op een vierde plek, een zeiknat Interlagos en Nico Rosberg die over een paar uur mogelijk het wereldkampioenschap pakt. Formule 1-klassiekertje in de de dop, dit.

Update. Max van P2 naar P16 naar P3. Wat een race! Check het verslag + video HIERO.

De impopulaire Rosberg hoeft slechts zeven punten meer te scoren dan rivaal Hamilton en hij is de 33e kampioen in de Formule 1. De Duitsers kan comfortabel tweede worden terwijl Lewis zich naar een overwinning hammertimed (overzicht van alle mogelijke scenario's HIER.) Vandaag zijn er echter een aantal factoren die van grote invloed kunnen zijn: regen en Max Verstappen. Hoewel Mercedes er alles aan doet om de Nederlander op afstand te houden, roept Lewis juist op om het gevecht aan te gaan. Right, alsof Verstappen dat niet van plan was.

Terwijl wij collectief een regendansje uit de heupen gooien zijn hier alvast de benodigde streams. SkySport F1 in SD hier, code voor SkySport in HD via ACEstreams daar. TV-kijkers kunnen terecht op Ziggo Sport (kanaal 14). Voor gifjes, video's, analyses en rondetijden werpt u een blik op @AutobahnEU, of gewoon hieronder. Hup regen, hup chaos, hup inhaalacties! #GOMAX