Deze Chinees lijkt dus totaal niet op een Pagani, echt niet

Take order prease! U wilt een Chinese elektrische auto en u wilt dat het er een beetje leuk uitziet? Tevens bent u van mening dat u een totale lul moet lijken als u zich zoevend van A naar B moet verplaatsen? Dan is dit de auto voor u.

Het heet 'Supercar'. Ja, heus, 'Supercar'. Helaas is het enige supercarreske aan deze monstruositeit, het gejatte design van Pagani. Wie geen Huayra in de Supercar ziet, weet niet wat een Pagani Huayra is, of werkt als Chinese IP-rechter. En toch is het raar, want de kloon ziet er niet uit, terwijl de Huayra een kunstwerk is. 

Enfin, de Supercar is volledig elektrisch (de uitlaatpijpen zijn dan ook nep), is bedoeld voor binnenstedelijk gebruik en de goedkoopste versie kost omgerekend net iets meer dan vijfduizend euro. Maar daar krijg je dan ook wel wat voor: een body van glasvezel en een gewicht van slechts tweehonderd kilo. Daar kan zelfs Lotus een puntje aan zuigen. Maar liefst vier hele lijmfabriekpaarden stuwen de Supercar naar een topsnelheid van 40 kilometer per uur.  De actieradius is tachtig kilometer. 

Right...dus je kopieert schaamteloos en slecht een Pagani en bouwt er vervolgens een Canta van.