€1.000 beloning: wie vernielde deze Maserati in Hilversum?

De politie van Hilversum vraagt uw aandacht voor het volgende: Iemand veranderde deze eens mooie Quattroporte van Joel Beukers in een MaserHaati. De eigenaar gaf daarvoor geen toestemming, help mee met zoeken naar de daders.

Het vorige model van de vierdeurs uit Italië is eigenlijk net een tikje mooier dan het huidige model. De proporties kloppen net iets beter, maar echt heel erg goed was de auto niet. Torsiestijfheid was ongeveer nul. Dat is echter geen reden om het ding in de nacht ongevraagd te tunen met wat verf. 

In de nacht van donderdag op vrijdag sloeg iemand toe op deze blauwe Maser. De tekst "kut product" (sic) zou je kunnen laten denken dat het de eigenaar was die niet helemaal tevreden was over zijn auto. Maar dan zou het wat vreemd zijn om ook "homo" op de auto te zetten. Het gaat echter om de Maserati van Youtuber/Eiwitpoederverkoper/Mooiboy Joel Beukers. Dus een ontevreden sportpoederklant is waarschijnlijker. Tja, wij kunnen niet over poeders oordelen en houden het daarom bij de artistieke waarde van de cosmetische wijzigingen.

We hebben geen idee wat de kunstenaar bezielde om de auto zo toe te takelen. Echt onder de indruk van de penseelstreken kunnen we dan ook niet raken, er zijn artiesten die betere stukken van hedendaagse kunst afleveren. Het gebruik van purschuim is daarentegen wel origineel te noemen. Toch zal deze poging tot art car geen hoge ogen gooien op de veiling.

Je kan meer geld verdienen door jezelf (of degene die het gedaan heeft) te verlinken bij Joel of de politie. Strijk je 1000 euro mee op.