De ex van Max Verstappen is te koop

Een Aston Martin van een half jaar oud die desondanks al een verzamelaarsobject is hebben? Dan moet je de companycar van Max Verstappen kopen. Het ding staat nu te koop in Eindhoven. De paar kilometer die Max met de auto reed leveren korting op.

Max Verstappen maakt ruimte voor een nieuwe Aston Martin in zijn autoverzameling. De V12 Vantage S moet al na 4.128 kilometer de garage verlaten. Toen Max en zijn teamgenootje Daniel Ricciardo afgelopen zomer de fabriek in Gaydon bezochten mochten ze zelf de laatste hand leggen aan de auto. Tenminste, ze plakten zelf het naamplaatje op de motor: 'Final inspection by Max Verstappen'. Daarmee wordt de auto in de toekomst vast een verzamelobject.

De liefde tussen Aston en Max is nu niet over, maar het is gewoon tijd voor een nieuwe bedrijfswagen. Aston Martin is net begonnen met het uitleveren van de DB11. We rekenen erop dat er binnenkort weer een leuk fotomomentje in de fabriek is waar Ricciardo en Verstappen de final inspection op een van de nieuwelingen mogen uitvoeren.

Voor nu kun je bij Cito Motors in Eindhoven terecht om de enige Verstappen Aston van het Europese continent te kopen. De V12 heeft als gezegd maar 4.128 kilometer afgelegd en blaast daarom nog steeds de volle 572 pk uit. Het koetswerk is gespoten in Meteorite Silver

Bekijk ook: de autoverzameling van Max Verstappen

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2b5de013a77', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });