VIDEO. Wie zegt dat alleen Ken Block Gymkhana kan maken?

De stuntfilms van Ken Block zijn altijd prettig om te bekijken en ongetwijfeld verschrikkelijk moeilijk om te maken. Hij is echter niet de enige die het kan, Fate of the Furious-stuntrijder Tyler Witte heeft ook een leuke versie gemaakt.

Wat de prestatie van Tyler Witte bijzonder maakt, is dat hij geen dik afgesponsorde auto gebruikt voor zijn video. Waar Ken Block gewoon een belletje doet naar Ford om een of andere dikke set wielen met een motor uit Detroit op te laten sturen, heeft Witte de auto zelf gebouwd. Hij nam een total loss-gereden Subaru Impreza-rallywagen over van een vriend en bouwde hem weer helemaal op. 

De planning van de video was het volgende dat Tyler moest doen. Knap lastig, al is Witte geen totale vreemde van filmopnames. Hij was een van de stuntrijders bij de opnames van Fate of the Furious, de nieuwste aflevering van de Fast & Furious-reeks, daarnaast rijdt hij in een stuntteam dat shows geeft.

Desondanks is het een hele prestatie om -zonder de steun van de marketingbudgetten van een energiedrankjesfabrikant- een stuntfilm te maken die er zo professioneel uitziet.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5fc4d404d920e', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });