VIDEO. Hoppa, twee Mustangs crashen na Cars & Coffee

Het zou in de gebruiksaanwijzing van een Ford Mustang moeten staan: ga er niet mee naar een autobijeenkomst. Want car meets en Mustangcrashes horen bij elkaar als Feyenoord en hooligans die hun eigen stad slopen. Dit weekend gebeurde het allemaal.

Video's van Mustangs die crashen. We kennen het en we zijn er gek op. Maar op een gegeven moment heb je ze allemaal wel gezien. Dat betekent dat het tijd is voor een verbeterd format, zo werkt de showbizz. Zo'n upgrade is de onderstaande video. Waarom met maar een Mustang crashen, als je ook kunt synchroonslippen? De twee 15 minutes of fame-jagers waren naar een autobijeenkomst geweest in het Arizonese Scottsdale. Bij het vertrekken spotten ze tegelijkertijd een cameraman/vlogger/producer aan de overkant van de straat en ze lijken onmiddellijk te beseffen dat dit hun kans is op wereldfaam. Beiden zetten hun automatische versnellingsbak in D en geven gas. Wat er daarna gebeurt kan je raden. 

Gefeliciteerd heren, jullie zijn wereldberoemd.

Er is ook een mooie dronevideo van de rommel. Helaas is de dronevlieger er niet bij als de crash gebeurt, maar toch is de onderstaande video een leuke toevoeging en het geeft een beeld van de aftermath van een Mustangcrash. Zoveel ambtenaren zijn er nodig om een dubbele driftfaal op te ruimen.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5deb407607095', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });