Max Biaggi zwaargewond bij motorcrash

Motorcoureur en viervoudig wereldkampioen 250cc en Superbikes Max Biaggi is zwaargewond geraakt bij een motorongeluk op een circuit in Italië. De Keizer van Rome is bij bewustzijn naar het ziekenhuis afgevoerd.

Het ongeluk van Max Biaggi vond plaats op een het circuit Sagitarrio in Latino, vlakbij Rome. Details van het ongeluk ontbreken vooralsnog. Het laatste nieuws is dat de voormalig coureur crashte en daarbij zwaargewond raakte. De verwondingen zijn niet levensbedreigend en de Italiaan was bij bewustzijn toen hij per helikopter werd weggebracht naar het ziekenhuis. 

De verwondingen zouden in de borstregio zijn, en het vervoer per helikopter belooft niet veel goeds. Ook wordt er gesproken van verwondingen aan zijn ruggengraat.

Op het circuit was een vrije training aan de gang voor de Internazionali di Supermoto, die er komende zondag worden gehouden. De wereld is nog maar net gewend aan het schokkende feit dat Nicky Hayden er niet meer is, laten we hopen dat legende Max Biaggi nog even bij ons blijft.