Hoera! Williams is op tijd klaar voor de Formule 1-tests

Vorig jaar miste Williams de eerste testdagen in Barcelona, omdat de bolide voor 2019 nog niet op tijd af was. Gelukkig mag de FW43 vandaag al zijn shakedown doen op het Spaanse circuit! Williams is terug (hopelijk).

Williams FW43

Claire Williams hoopt de boel weer op het goede spoort te hebben. Met Nicholas Latifi heeft het team in ieder geval een zilvervloot binnengehaald. Claire: "We have spent time addressing our areas of weakness and have ensured that we have the right people, structures, procedures and resource in place to deliver competitive race cars. We are all committed to re-building Williams and returning the team to competitiveness."

De auto heeft in ieder geval een mooie livery, waarin Williams stiekem weer een beetje de kleuren van Martini Racing verwerkt. Dat is echter niet zo, het rrod komt van sponsor Rokit, het wit en blauw hoort van oudsher bij Williams. Het is te hopen dat de engineers van het eerbiedwaardige team de vrachtwagen van vorig jaar in een racewagen hebben weten te veranderen.