VIDEO. Richard Hammond spreekt over zijn laatste crash

Richard Hammond begint zo onderhand de reputatie op te bouwen vaker in de kreukels te liggen dan Ron Goossens. in een nieuw interview vertelt de presentator over zijn meest recente klapper.

Drivetribe is tot nu toe vooral een bijzonder nutteloos recyclingkanaal voor filmpjes die al jaren op het internet rondzwerven, maar nu is er een reden om het vehikel van Clarkson, Hammond en May te bezoeken: de Grand Tour-presentator analyseert de klapper die hij met de Rimac Concept_S in het Zwitserse Hemberg maakte. Hij hield er een paar verse titanium schroeven in zijn knie aan over, maker Mate Rimac een uitgebrand prototype van wat ooit een bijna 1.400 pk sterke elektrische sportwagen was. Waarvan hij er bovendien niet heel veel heeft, gokken we.

Samen met Rimac doet brokkenpiloot Hammond de nabeschouwing van zijn laatste escapade, waaruit rustig geconcludeerd kan worden dat het best slechter had kunnen aflopen. Het uitgebrande chassis dat na de glijder 110 meter verderop lag was hier een aardige indicator van. U vindt de video hier.