Herman Feitsma
Herman Feitsma
Recente artikelen
 1. Max Verstappen
  Algemeen
  Heel Holland Maxt: de kindernamenlijst is er weer

  Het is de uitgegroeid tot een fenomeen: de lijst van populairste kindernamen van het afgelopen jaar. De 2020-editie is binnen, met Max in de top 20. Helaas kunnen we niet meer lachen om namen, want de SVB geeft het om privacyredenen niet meer alle namen door.

 2. Formule 1
  Autosport
  Waarom beginnen Formule 1-races om tien over?

  Vroeger begonnen Formule 1-races stipt op de klokslag van het uur, sinds een paar jaar niet meer. De lichten voor de formatieronde gaan nu niet meer op het hele uur op groen, maar tien minuten later. De reden hiervoor is heel praktisch.

 3. Unicorn
  Algemeen
  Skoda Octavia met V8 is een absolute unicorn

  Voor zover ons geheugen ons niet in de steek laat, is een 3.6 liter V6 de grootste motor geweest die ooit in een Octavia is gelepeld. Officieel dan, want niets belet liefhebbers om engine swaps uit te voeren. Dit is een hele fijne.

 4. Niki Lauda
  Achtergrond
  Niki Lauda nog steeds regerend F1-winnaar Zandvoort

  Als coureur heb je altijd circuits die je beter liggen dan andere. Zandvoort was voor Niki Lauda zo'n circuit: de Oostenrijker boekte er niet alleen zijn laatste overwinning, hij presteerde sowieso altijd goed op het circuit in de duinen. Vandaag is het een jaar geleden dat de Oostenrijker overleed.

 5. Diesel
  Achtergrond
  'Red de stad, rijd een diesel'

  Als u een positieve uitwerking van dieselgate wilt signaleren, dan is het dat de branche alles op alles heeft gezet om de uitstoot van moderne dieselmotoren te beperken. Inmiddels zijn we al zo ver dat een nieuwe diesel de lucht in bepaalde binnensteden 'reinigt'.

 6. vuilniswagen
  Algemeen
  Autonome trucks bedreigen vuilnismannen

  Was het altijd al uw droom om chauffeur op een vuilniswagen te zijn? Zet die ambitie dan maar in de ijskast, want als Volvo zijn zin krijgt worden de gelederen in de vuilnisophaalbranche flink uitgedund.

 7. Grasmaaier
  Algemeen
  VIDEO. Snelste grasmaaier ter wereld vernedert uw dikke Tesla

  Honda bouwt niet alleen potente F1-motoren, maar ook hele snelle grasmaaiers. Maak kennis met de Mean Mower v2, die binnen 6,3 seconden van 0 naar 160 km/u sprint. Eet dat, Aston Martin DBS Superleggera.

 8. Charlie Whiting
  Autosport
  Vandaag een jaar geleden: Remembering Charlie Whiting

  Vandaag is het een jaar geleden dat Charlie Whiting plotseling overleed. Omdat de Formule 1 dit weekend is afgelast, is dit een goed moment om ook even een moment stil te staan bij zijn overlijden.

 9. Renault Zoe
  Algemeen
  Ik wil een elektrische auto kopen: wat zijn mijn opties?

  Wie in de markt is voor een elektrische auto krijgt langzaamaan te maken met keuzestress: nooit eerder was het aanbod zo breed en gevarieerd. Tegelijkertijd zijn EV's nog steeds niet echt goedkoop, maar het gaat de goede kant op. Autobahn zet alle modellen op een rijtje, inclusief prijs.

 10. Mick Schoenmaker
  Formule 1
  Wat betekent Charles Leclercs contractverlenging voor Mick Schumacher?

  Vorige week werd bekend dat Charles Leclerc de komende vijf jaar voor Ferrari racet, in de Formule 1 is dat zo ongeveer ad infinitum. De deal heeft niet alleen consequenties voor de huidige rijders, maar ook voor aankomend talent.