FOTO'S. Dit zijn de nieuwe F1-wagens van Alfa Romeo en Haas

Vlak voordat vanmorgen om 09:00 uur de eerste wagens het circuit van Catalonië in Barcelona opreden, moesten Haas en Alfa Romeo hun auto voor 2020 nog even snel onthullen. Natuurlijk hadden we de Alfa vorige week al gezien, en de Haas eerder.
Haas

Op valentijnsdag reed Alfa Romeo met de C39 op het circuit van FIorano bij de fabriek van Ferrari. De wagen had toen nog een geinige camouflagewrap over de body zitten. Vanmorgen mochten Kimi Raikkonen en Antonio GIovinazzi nog even komen opdraven om met de ongecamoufleerde auto op de foto te gaan.

Even daarvoor was het Haas dat de auto officieel onthulde. De Amerikaanse renstal onder leiding van Italiaan Günther Steiner had de wagen op beeld al vertoond door twee weken geleden al als eerste de shine te pakken. Nu was het echter de beurt aan de echte auto, want de plaatjes die ze verstuurden waren computertekeningen.

Haas VF-20

Alfa Romeo C39

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f105dc8774c5', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });