Max Verstappen: Red Bull doet het goed op Spa

Max Verstappen heeft tijdens de officiële persconferentie voor de Grand Prix van België nog maar eens benadrukt dat hij heel veel zin heeft in de race. "Het wordt een speciaal weekend met zoveel fans rond het circuit. Ik kijk er naar uit!"

Vorig jaar stond Verstappen nog op de eerste startrij in België, maar zijn race verliep helaas minder succesvol. Max verwacht dat het moeilijk wordt om dit jaar weer zo ver naar voren te staan, maar heeft wel vertrouwen in zijn auto. "Ik denk dat het moeilijker wordt dan vorig jaar, maar je weet het nooit. Ik denk dat Red Bull over het algemeen altijd goed doet op dit circuit."

Max heeft dan ook een goede band met de baan in de Ardennen. "Ik hou van de tweede sector, waar je veel snelle bochten achter elkaar hebt. Dat zijn ook de mooiste bochten om te nemen. Eau Rouge is heel mooi, met de omgeving enzo, maar momenteel is het makkelijk vol gas." 

Ongeveer 80.000 Nederlandse fans zullen naar België reizen om alles wat Max doet van dichtbij in de gaten te houden, maar de jonge coureur heeft geen last van extra druk. "Het is positieve druk. Het is fijn om zoveel fans te zien."