G. Hoevenaars
G. Hoevenaars
Recente artikelen
 1. Sneeuw Ferrari
  Algemeen
  CALIENTE! Rammen door de sneeuw in Ferrari F40

  Vergeet die SUV met lijkkist op het dak. Ook voor wintersportdoeleinden kan je een fatsoenlijke sportauto onder je kont leggen. Bijvoorbeeld een Ferrari F40 met rallylampjes. Takeshi Kimura draait er zijn hand niet voor om en ramt de iconische Italiaan de piste op.

 2. Singer
  NSFW. Dit zijn de zeven beste door Singer gerestaureerde Porsches

  De omgebouwde Porsches van Singer zijn een voorbeeld van automotive lustobjecten. Het bedrijf pakt een icoon en perfectioneert die vervolgens tot in de kleinste details. Het resultaat is altijd uniek en hier zijn de zeven beste uitvoeringen.

 3. Essen Motorshow
  Algemeen
  Kom uit je winterdip: Essen Motorshow

  Goed nieuws voor iedereen die terugverlangt naar een zomer vol bruisende autoshows: de Essen Motorshow staat weer voor de deur. De plek om je stikstofdepressie te compenseren met de nieuwste pk-bommen van onder andere Brabus en RUF.

 4. Nieuws
  1.085 pk sterke voetgangerprikker van stokoud merk

  Hispano Suiza is een naam die je tegenwoordig vrijwel alleen nog in een museum of bij een oldtimerclub tegenkomt, maar het vooroorlogse automerk wil aan een tweede leven beginnen. En deze wedergeboorte begint uiteraard met een 1.000+ pk sterke supercar.

 5. Nieuws
  Audi geeft SQ5 nieuwe powerdiesel

  Zo lang er diesels worden gekocht, blijven ze van tijd tot tijd een superbroer krijgen. In het geval van de Audi Q5 is dat de SQ5 TDI die 347 pk levert dankzij allerlei compressors, turbo's en hybride-hulpjes.

 6. Nieuws
  Peugeot stopt hybride-power in sportieve 508 Sport Engineered

  De Peugeot 508 is op zichzelf best wel een geslaagde auto, maar het is geen sportmonster. Met wat elektrische hulp heeft Peugeot Sport er toch een leuk concept met "400 pk" uit weten af te leiden. Maak kennis met de Peugeot 508 Sport Engineered.

 7. Algemeen
  Bentley Bentayga Speed: omdat de snelste SUV nog sneller kan

  Vanaf zijn introductie was de Bentley Bentayga de snelste SUV ter wereld als hij uit de fabriek kwam. Toen zusterbedrijf Lamborghini met de Urus de kroon stal, besloot Bentley om nog meer power naar zijn eigen SUV te sturen. Het resultaat heet Speed.

 8. Nieuws
  Deze auto trekt sneller op dan de nieuwe Tesla Roadster

  Tesla verraste onlangs iedereen en zijn hipster met een nieuwe roadster die in 1,9 seconden van 0 naar 60 mijl per uur sprint. Maar uiteraard is er altijd een Aziaat die het beter kan. Dit is de XING Mobility sportauto die het een 0,1 seconde sneller kan.

 9. Nieuws
  Schokkend. Bereik Tesla Model 3 exact even groot als geclaimd

  Hoewel we Elon Musk kennen als iemand die vooral grootse verhalen oplepelt, blijken zijn claims wel te kloppen. De Tesla Model 3 heeft volgens de autobouwer een actieradius van 500 kilometer en de Amerikaanse overheid bevestigt dit nu.

 10. Autosport
  Pirelli: Formule 1 eind volgend jaar 2 seconden sneller dan nu

  Afgelopen seizoen was de Formule 1 dankzij een hoop regelwijzigingen seconden sneller dan het jaar daarvoor, maar volgend jaar komt daar nog een schepje bovenop. Aan het eind van komend seizoen zal de sport zeker twee seconden per rondje sneller zijn.