Dit jaar NUL doden tijdens TT op Isle of Man

Voor het eerst in jaren zullen er geen motorrijders verongelukken tijdens de TT op het eiland Man. Dankzij het Coronavirus gaat de fantastische wegrace voor motoren niet door.

IOM TT

Het besluit om de Isle of Man TT Races dit jaar niet te houden kom van het eilandsbestuur. Zij maakten bekend dat het epische en legendarische motorsportevenement dat zou plaatsvinden van 30 mei tot en met 13 juni dit jaar is afgelast. Het komt bij het rijtje sporrtevenementen dat wordt gecanceld of verplaatst met dank aan het nieuwe coronavirus.

De minister van handel van het eiland zegt: "The decision to cancel has not been taken lightly and all options including postponement and delaying the decision have been considered in detail. Representatives from the Isle of Man Government will now discuss the implications with all relevant businesses, stakeholders and individuals affected by this cancellation, which it recognises will be significant."

De Classic TT Races en Manx Grand Prix die op 22 augustus beginnen liggen voorlopig nog onder een vergrootglas. Het is allemaal de vraag hoe de ontwikkelingen rondom de ziekte en het virus zich over de wereld verspreiden.

Nieuws
  • IOM TT