Poolse trucker rijdt spook op snelweg, drie Nederlanders komen om

Tragiek op de A67 bij Rüsselsheim vannacht. Een vrachtwagen klapte daar in tegengestelde rijrichting en op hoge snelheid op twee auto's. 

De chauffeur van de vrachtwagen, een 34-jarige man uit Polen, keerde volgens Der Spiegel op de Autobahn omdat er verderop een file stond. Vervolgens reed hij 'op hoge snelheid' via de linkerbaan tegen het verkeer in. Een poging tot doodslag van een totaaldebiel waarbij twee auto's de trucker niet meer konden ontwijken. 

In de eerste auto (Skoda stationwagon) zaten drie Nederlanders. De twee vrouwen en een man van 50, 20 en 53 waren opslag dood. De vier vrouwen in de andere auto (BMW 4 Serie Gran Coupé) kwamen er met lichte verwondingen vanaf. De vrachtwagenchauffeur raakte bekneld en is met zware verwondingen afgevoerd. Of hij onder invloed was is nog niet bekend.

Een politiewoordvoerder over de ravage: "Es passiert manchmal, dass Autofahrer in Stausituationen mit Warnblinkanlage und auf dem Standstreifen rückwärts fahren. Aber so etwas habe ich noch nicht erlebt."

Hieronder de ravagefoto's ten gevolge van een bijzonder incapabele lagelonenarbeider.