Polizei zet bebloede BMW langs de kant

In GTA kan je ongestoord mensen aanrijden en vervolgens met je bebloede auto langs de politie rijden, maar in de echte wereld gaat dat niet op. De Duitse politie zette een "bebloede" BMW gewoon langs de kant, al ging het hier niet om een moord.

De witte BMW X6 zat onder de rode vlekken bij het achterwiel. Het zag eruit alsof de bestuurder twee keer over zijn schoonmoeder was gereden en toen ook nog een burnout had gedaan op het levenloze lichaam. Genoeg reden om de suv even langs de kant te zetten en de eigenaar om opheldering te vragen.

Het bleek achteraf allemaal een stuk onschuldiger. De bloedvlekken waren middels een wrap op de auto aangebracht, het was dus allemaal niet echt. Het lugubere design moet je meer zien als een vroege Halloween-decoratie. 

Het is een uitleg waar de politie genoegen mee nam en de bestuurder mocht zijn weg vervolgen. Je auto van een wrap voorzien is tenslotte geen reden voor een boete. "Slechte smaak is niet strafbaar", zo verheldert de politievoorlichter het zelf. Gelukkig maar, want deze Duitser was niet de eerste met dit idee.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f673e7716280', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });