Snelste voetballer: Ronaldo neemt Chiron in ontvangst

Het gaat bijzonder goed met Cristiano Ronaldo en daarmee bedoelen we niet zijn veldprestaties, maar zijn wagenpark. De voetballer voegt de ene na de andere supercar aan zijn collectie en zijn laatste aanwinst is de snelste auto ter wereld.

De Portugees heeft een nieuwe Bugatti Chiron in ontvangst genomen. De 1.500 pk sterke supercar heeft een opvallend bescheiden specificatie gekregen met een zilver-zwart uiterlijk en een bruin interieur. Opvallende tienspaaks velgen maken het geheel af. De hypercar heeft nog een persoonlijk tintje meegekregen dankzij een CR7- logo in de hoofdsteunen.

Dat Cristiano voor de nieuwe Bugatti koos, lag redelijk voor de hand. Hij figureerde eerder al in een promotievideo van het Franse merk voor de Chiron en dat heeft hem ongetwijfeld een leuke korting opgeleverd. Dat is altijd mooi meegenomen, want zelfs voor multimiljonairs is 2,4 miljoen euro best veel voor een auto.

De Bugatti is niet de enige toevoeging aan Ronaldo's garage. Slechts een paar weken terug nam hij de sleutels van een nieuwe Ferrari F12 TDF in ontvangst. De ultieme uitvoering van de F12 heeft hij in het rood laten spuiten, maar niet het Ferrari-rood dat we allemaal kennen. Hij koos voor een veel donkerdere en chiquere tint. Laten we hopen dat deze Italiaan niet in de kreukels eindigt, zoals eerdere Ferrari's van Ronaldo.

De nieuwe aanwinsten komen in een verzameling met meerdere exotische hoogtepunten. Zo gaf de voetballer zichzelf na het EK in 2016 een Bugatti Veyron Vitesse cadeau en ook wordt hij nog wel eens gespot in zijn Lamborghini Aventador. Dat is nog eens serieuze keuzestress als je een stukje gaat rijden.