Dichter bij een BMW M7 kan je niet komen

We kennen de BMW 7 Serie niet alleen als rijdende gadgetshemel, maar ook als de drager van consequent saaie kleuren. Grijs, zwart en donkerblauw zijn de go to tinten van 7 Serie-kopers, maar deze auto bewijst dat het ook anders kan.

De koper van deze 760Li schoof alle standaardkleuren opzij en koos voor het opvallende Austin Yellow. Deze tint kennen we als de launch color van de M4, maar doet het ook uitstekend op de grote limousine. Het maakt de 7 Serie een stuk sportiever en dat is ook exact het doel van de koper. 

Dat sportieve gevoel wordt nog extra opgewekt dankzij een bodykit van 3D Design en een subtiele achterspoiler van Alpina. Een setje 21 inch multispaaks velgen maakt het plaatje compleet. Als BMW ooit een M7 wil bouwen, dan hebben ze hier alvast een goed voorbeeld.

Het interieur van deze zeven is minder sportief dan het uiterlijk. Met een crèmekleurige bekleding en veel hout in het dashboard is dit de luxe die je bij een dergelijke limousine verwacht. 

Mocht je gecharmeerd zijn van deze felgekleurde BMW, dan kan je hem kopen. Zoals je wel verwacht met een dergelijke gewaagde kleurstelling is het Midden-Oosten waar deze auto in de showroom staat. De BMW-dealer in Abu Dhabi wil graag van de auto af, dus grijp die kans als je niet bang bent om op te vallen.