HEEL DIEPE ZUCHT. Kinderen vervangen grid girls bij Formule 1

Okay, de geitenwollensok is definitief doorgedrongen in de Formule 1. Het is niet meer van deze tijd om vrouwen te laten werken voor hun geld. Daarom zet de Formule 1 voortaan kinderen in. Snapt u het nog?

Een week nadat Sean Bratches volledig SJW ging op alles wat nog wel leuk was aan de Formule 1 is hij weer terug met de oplossing voor het probleem dat ontstond door vrouwen uit de sport te weren. Wat nu immers? Hoe vinden de coureurs en de teams hun plaats op de grid als er niemand met een bord staat. De oplossing werd gevonden in de laagste sport die deze wereld kent: het voetbal. Populair bij iedereen die niet snapt dat ballen ovaal van vorm zijn.

Bij het voetbal wordt de opkomst van de spelers al jaren vertrut door ze met een kindje het veld op te laten lopen. Heel leuk voor de betreffende kinderen, maar de rest van de wereld heeft er niets aan. Zo zal het straks ook in de Formule 1 gaan, want vandaag kondigt FOM de Grid Kids aan. De kleintejs van de motorsport mogen straks hun moment of fame op de grid hebben. Ze worden door de nationale autosportbond, of door de organisatie uitgekozen om te mogen komen. Zo wordt het record van Max Verstappen (op de grid voordat hij achttien jaar oud was) toch nog verbroken.

Wij voorzien dat de de volgende berichten van Formula One Management een Grand Prix in Bangladesh of Myanmar zullen aankondigen. Kinderen zijn de nieuwe werkende vrouwen. Gefeliciteerd met de vooruitgang.