Vul aan: deze BMW geeft me...

Een BMW X6 naar een tuner brengen hoeft van ons niet zo zeer. Ze vallen van zichzelf al genoeg op. Toch is niet iedereen het daarmee eens. De eigenaar van deze versie bijvoorbeeld. Hij ging langs bij tuner Manhart en interieuraanpasser Carlex.

Wanneer u uw BMW X6 bij Manhart inlevert, pakken ze het uiterlijk rigoureus aan. In dit geval kwam er een MHX6 800-tune aan te pas. Deze bestaat uit een eigen ontworpen bumperset, een diffuser achter, een nieuwe motorkap met gaten en een spoiler op de achterklep. Vanzelfsprekend is vrijwel alles gemaakt. van koolstofvezel. Daarnaast is de 4,4-liter twin-turbo V8 ook gekieteld naar 823 paarden en 1.100 Nm. 

En hoewel dat laatste best indrukwekkend is, is Manhart niet zo goed in het 'tunen' van een interieur. Veel verder dan het plaatsen van wat custom badges gaat het niet. Iets wat totaal niet past bij zo'n wanstaltige verschijning speciale BMW. Voor een matching interieur gaat u daarom naar het Poolse Carlex. Deze zijn daar een stuk beter in getuige onderstaande foto's. Ze hebben het nodige hoogwaardige leer en Alcantara in combinatie met gele accenten ingezet. De afwerking is gedaan met, hoe kan het ook anders, carbon fiber. Als extra detail is de gouden race-streep aan de buitenkant van binnen doorgetrokken in het geel. 

Een ding is zeker: zowel van binnen als van buiten trekt de eigenaar van deze vierwieler wel alle aandacht naar zich toe.