Dennis Wilman
Dennis Wilman
Recente artikelen
 1. Illegaal
  Algemeen
  VIDEO. Zo vervoert u illegale waren in uw BMW

  Gisterochtend haalde de Koninklijke Marechaussee een verdachte BMW van de weg. Na onderzoek vonden ze ruim een halve ton aan cash achter de achterbank. Ze laten even zien hoe zo'n verborgen systeem in een BMW werkt.

 2. Plastic
  Algemeen
  Uw toekomstige auto rijdt op gerecyclede colaflessen

  Goed nieuws voor het milieu: Britse onderzoekers hebben uitgevonden hoe ze gebruikt plastic kunnen omzetten naar bruikbaar waterstof. U weet wel, dat goedje waar we in de toekomst allemaal op moeten gaan rijden.

 3. Shooting Brake
  Algemeen
  Autobahn zoekt uit: wat is een shooting brake

  Nadat de Nederlandse Tesla Shooting Brake op het internet verscheen, brak er gelijk een discussie uit: de auto is helemaal geen shooting brake. Maar wat definieert een shooting brake eigenlijk? We zoeken het uit.

 4. Hypercar
  Algemeen
  Autobahn zoekt uit: wat is het verschil tussen supercar en hypercar

  De termen hypercar en supercar vliegen rakelings om de oren, maar welke auto is nu precies een hypercar of een supercar en waar moet deze aan voldoen om tot zijn klasse te behoren. In de naam der duidelijkheid zochten we het voor u uit.

 5. Stadium Super Trucks
  Autosport
  VIDEO. Stadium Super Trucks Race 1 in Long Beach

  De Stadium Super Trucks is wellicht de tofste raceklasse van dit moment. Daarom kijken we gewoon even terug naar vorig jaar, toen het seizoen net weer op gang kwam.

 6. Algemeen
  VIDEO. BMW M3 sloopt zichzelf op Nürburgring

  Het feest is weer begonnen op de Nürburgring. De Groene Hel verwelkomt toeristen, en dat betekent een feest van onkunde en crashes. Deze M3 geeft het pijnlijke voorbeeld van hoe scherp de Ring van zich af kan bijten.

 7. Algemeen
  Avengers: Endgame geeft elektrische Audi e-tron GT motorgeluid

  Elektrische auto's zijn maar saai. Dat bewijst de nieuwe bioscoopfilm Avengers: Endgame, want daarin heeft Tony Starks nieuwe, volledig elektrische Audi e-tron en heel stoer en benzineslurpend motorgeluid meegekregen.

 8. Autosport
  Max Verstappen ziet nut van extra punt snelste ronde niet

  Sinds dit seizoen krijgt de Formule 1-coureur die de snelste ronde tijdens een Grand Prix neerzet, een extra punt. Maar Max Verstappen ziet het nut er niet van in. Hij denkt dat het de sterkste teams nog sterker maakt.

 9. Autosport
  Pierre Gasly kostte Max Verstappen derde plaats

  Red Bull besloot gisteren na het pechgeval van Pierre Gasly dat Max Verstappen zich moest inhouden omdat het bang was dat de Limburger anders ook zou uitvallen. Daardoor werd een potentiële inhaalactie op Sebastian Vettel in de kiem gesmoord.

 10. Algemeen
  'Parkeren bij ziekenhuizen veel te duur'

  Parkeren is in Nederland niet goedkoop. Zelfs bij ziekenhuizen moet dik worden betaald. Dat kan niet langer door de beugel vindt Seniorenorganisatie KBO-PCOB. Deze instantie spreekt van misbruik van patiënten en zieken en eist andere wetgeving.