Honda presenteert de Small RS Concept

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha *ademt in* hahahahahahahahahahahahahahahahaha *pinkt een traantje weg* hahahahahahahahahahahaha...

Op de Indonesia International Motor Show toont Honda vol trots hun idee van wat een kleine sportwagen kan zijn: de Small RS concept. En zoals we weten, hebben sportieve Honda's (Type-R of Type-S in NL) altijd uitgesproken design-elementen. Alleen kan het, zoals hier te zien is, ook wel eens uit de hand lopen.

We weten eigenlijk niet zo goed waar we moeten beginnen met dit extreem grappig ogende karretje. Het lijkt een te heet gewassen Civic Type-R, maar dan met nog meer plastic flapjes en een te grote vleugel. Hij heeft zelfs een diffuser aan de achterkant. Perfect voor de 17-jarige Fast & Furious fan die toe is aan zijn eerste afgeragde Golf auto.

Op dit moment heeft Honda nog niets verteld over eventuele motorisering, dus kunnen we ook niet zeggen of de extra plastic flapjes en de grote vleugel ook nuttig zijn. Maar stiekem weten we allemaal dat Honda hier 400 pk vierpitter in hangt, áls de auto het productiestadium al haalt. Het zal ongetwijfeld een extreem zuinige 0,7 liter driecilinder met cilinderuitschakeling worden. Wederom ook perfect voor petjes die denken dat ze even sportief als Paul Walker of Vin Diesel kunnen rijden.