Edd China is terug met nieuwe show: Garage Revival

Heeft u een auto die u probeert op te knappen, maar wil het maar niet lukken, of bent u vastgelopen en is er niemand die kan helpen? Als u hem kunt vinden, dan kunt u misschien Edd inhuren.

Tot vorig jaar was Edd China nog iedereens favoriete sleutelaar bij Wheeler Dealers. Daarin knapte de man de meest uiteenlopende auto's op tot perfecte versies. En na een 14-jarig dienstverband bij de show komt hij nu met zijn eigen programma: Garage Revival. Daarin gaat hij, u raadt het al, sleutelen aan auto's. Alleen heeft hij dit keer niet als doel om de auto in kwestie met winst te verkopen, maar -nobel als hij is- om mensen met hun vastgelopen projecten te helpen.

In de eerste aflevering gaat Edd helemaal naar Noorwegen om daar een droogkloot hobbyist met zijn Volkswagen Golf GTI Mk1 te helpen. Een klassieker die volgens de langste monteur te wereld op de weg hoort.  Zoals bij Wheeler Dealers ook het geval was, zal de goedaardige Engelsman ons weer van de nodige tips en trucs voorzien om een project als deze relatief makkelijk en snel af te kunnen ronden. 

Hoe het met de GTI verloopt kunt u op 1 mei op Youtube bekijken.