Weer weinig divers: dit zijn de finalistes voor Miss Tuning 2018

Het jaarlijkse tuningfestijn aan de Bodensee komt er weer aan, en wat is Tuning World zonder een Miss Tuning? Autobeurzen mogen de babes dan verbannen, in tuningland mag er nog ongegeneerd worden gevleeskeurd. Hier volgen de 12 finalistes.

De twaalf deernes die tussen 10 en 13 mei aan de Bodensee mooi gaan staan te wezen zijn bekend, en de SJW in ons is razend: het zijn weer allemaal roomblanke Teutoons-Germaanse dames (en een verdwaalde Hongaarse, maar dat hoorde vroeger ook bij Oostenrijk). Tsssk, waar zijn de transgender-negerinnen, baardvrouwen, Afghaanse vluchtelingen en liliputters voor het diversiteitsquotum?

Anyway, hieronder de fotoos met extrahandige nummering. WIlt u weten wat de dames overdag zoal doen, klik dan door naar Autobild. Hier leest u de lengte, het beroep en de sportschoolfrequentie van de kanshebsters. Wie wint krijgt een fotoshoot met een Playboy-fotograaf en -ja, echt- een getunede Nissan Micra om een jaar te gebruiken. Mooi. Hoe mevrouw Tjappie met haar petje er doorheen is gekomen, is ons een raadsel, maar misschien is het wel slimme doelgroepmarketing.